Login
 

Министерство на образованието и науката

 

Национално издателство за образование и наука "Аз Буки"


 

Вестник "Аз-буки"

Екип на вестника

Министерство на образованието и науката
Национално издателство за образование и наука  „Аз Буки”

 


Директор:
Д-р Надя Кантарева-Барух


Заместник-директори:
Татяна Дикова, Николай Кънчев

 


Национален седмичник за образование и наука „Аз Буки”


РЕДАКТОРИ:
Татяна Дикова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.);
Галя Младенова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.);
Зина Соколова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
Стоян Стоянов (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
Гергана Попиванова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

ОРГАНИЗАЦИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ: 
Елка Трайкова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.); 

СТИЛИСТ-КОРЕКТОР: Анелия Врачева (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН: Иван Шопов (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)
СТАЖАНТ ДИЗАЙНЕР: Ралица Банкова

 

КОРЕСПОНДЕНТИ В СТРАНАТА: 

Варна – Виолина Николова 0897/61 47 35
Кърджали – Радка Петкова 0886/73 28 74
Пловдив – Деляна Лукова 0887/27 17 12
Русе – Георги Ки­ров 0884/44 08 08
Си­лис­т­ра – Илия Равалиев 086/83 08 66, 0886/13 16 29
Сливен – Росица Георгиева Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Смолян – Ангел Добриков 0889/70 32 71
Ловеч – Жанина Илиева 0878/10 11 91
Белене – Ралица Господинова 0887/41 83 49


КОРЕСПОНДЕНТИ В ЧУЖБИНА: 

Брюксел – Яни Узунов (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

Никозия – Бранислава Бобанац (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

Одеса – Екатерина Гержик (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

Тел Авив – Рина Бакалова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

Единбург – Гергана Великова (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)


 

 

 

 where bg

epale